Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan bütün bileğnöbetkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın çıkış kapıları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı baplardır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın ve evgin konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu posta temelı modellerde normal kapı koluna benzeşim. 

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz mualla başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın yerinde 120 dakikaya derece dayanıklı kalmalarını sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin kötü ve yangını özge alanlardan en az 90 dakika ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada vacip olan yangın merdiveni adetsı eleştiri bir faktördür.

Binalarda sınırlı standartlarda dünya alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı Yangın Çıkış Kapısı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Tarafımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına  uygun akla yatkın mimarilmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde dokunca görmenizi engellemektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

Report this wiki page